Creative solutions.

Creative ideas.

Creative design.

Секогаш достапни да го осветлиме секој бренд со атрактивни идеи. 

ЗА НАС

Секое утро имаме само една единствена желба.
Никогаш да не дозволиме, желбата да се осветлат креативните идеи во мракот на монотонијата, да биде изгубена засекогаш.
Желба која е нашето утринско кафе.
Секоја добра идеја заслужува да биде крунисана со вредност, корисност, креативност, уникатност, оригиналност.
Нашите се токму такви. Нови. Свежи. Единствени.
Секогаш достапни да го осветлиме секој бренд со атрактивни идеи.
Нашиот јазик е упорноста, а нашата креативност ја ловиме секојдневно во најдлабоката фантазија на нашите креативни умови.
Да нурнеме заедно и да ви покажеме како размислуваме.
Само еден клик и веќе ви кажуваме добре дојдовте во нашето семејство на задоволни клиенти.
Магијата може да започне.

ИДЕА ЛАБ

| ADIDAS | АГЕНЦИЈА ЗА МЛАДИ И СПОРТ | ALLIKAS | АЛШАР | АСОЦИЈАЦИЈА НА МЕНАЏЕРИ НА МАКЕДОНИЈА | AUSTRALIAN MIGRATION OFFICE | AUSTRALIA EXPO | AVICENA ЖЕНСКА ТРКА | АГЕНЦИЈА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ | АБИТ | ALPHA VENUE | BACKSTAGE | БАДНИКОВИ ПОВОРКИ | БАЗЕН АЕРОДРОМ | BELLA VISTA | BETTY | BIO SAVE | БИОКУЛТ | BORA | BOTTEGA EVENTI | BUZZ | CAPITOL MALL & RESIDENCE | CARPE DIEM | CASHBACK WORLD | ЦПКП | CHEMONICS | CHRISTIAN ROTH | CITY RADIO | COINBET24 | COOKING WITH BRANKO | COPPER ROOM SESSIONS | COUNCIL OF EUROPE | CENTRO UNION | ДАДА РЕСТОРАН | DALMA CATERING & EVENTS | ДАНИ ДИМИТРОВСКА | ДАУТИ | ДЕЛУВАЈ СЕГА | DERMA BELLA | ДЕТСКИ ЗОО ФЕСТ | DIGIGIRLZ | ДРЖАВНА ИЗБОРНА КОМИСИЈА | ДИМ МАРКЕТ | DIOPTRA OPTICS | DIOPTRA COUTURE | ДНК | ДОМ ЗА ДЕЦА БЕЗ РОДИТЕЛСКА ГРИЖА „11 ОКТОМВРИ“ Скопје | Д-Р БАТКОСКИ | ДРУГАРИЗАЦИЈА | ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА | DYNA SDC | ECO-GREEN FESTIVAL МАВРОВО | ЕЛЕКТРОМЕТАЛ | ERA GROUP | EКОНОМСКО СОЦИЈАЛЕН СОВЕТ | EUROPEAN UNION | EDU FRONT | FAVORIT | FALCON TRAVEL | FC MANCHESTER UNITED | FC REAL MADRID | ФУДБАЛСКА ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА | ФИНКИ | ФИРМА | FOOD BAR | FORZA WINE BAR & RESTAURANT | FORZA СПОРТСКИ ЦЕНТАР | ГАК | GENTLEMEN’S EXPO | THE GLOBAL GOALS | GLOBAY MACEDONIA | GLS – GLOBAL LEADERSHIP SUMMIT | GORILLA ПРОДУКЦИЈА | ГРАД СКОПЈЕ | ГРАДСКА КАФЕАНА ФУРНА | ПАСТРМАЈЛИЈА GRILL HOUSE | HELEN DORON ENGLISH | HOTEL HILTON SKOPJE | HOTEL STONE BRIDGE SKOPJE | HOUSE OF WOR(L)DS | HEIDELBERG | ТРКА RUN FOR DOWN | HÜRREM LOUNGE BAR | IDSCS | ИГОР СТЕФАНОВСКИ – ИЏЕ | ИКАС | ИЛИРИКА | ILO | IME | INDOORSAL | INSPIRIT COACHING | IPARD | ИПАРД – АФПЗРР | ЈУ КОНГРЕСЕН ЦЕНТАР АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ | JULIUS MEINL | JUMIS LUXURY | JABOLCELO | КОКИ И ТАЈФАТА | АМБАСАДА НА ЈУЖНА КОРЕЈА ВО Р. БУГАРИЈА | ОТВОРЕНА ПОРТА | ШТО ГЛЕДАШ? | CAFFE ITALIA | L’ANGOLO DI CAFFE | LISCA | LAZY BITCH PRODUCTION | LOVE FEST 2014 | LYCONET SENSATION MACEDONIA 2019 | ЛИНЦУРА АПТЕКИ | LIVSANE | MACEDONIA TIMELESS | МАКФЕСТ | МАЛА ИТАЛИЈА ПАТУВА | МАРКУС ГИНЈАРД | МАРКА МАР | МАРКО ЛОГАУТ | МАРКО ПЕЈЧИНОВСКИ | МАРС ФЕСТИВАЛ | МАТИЦА | МЕРЦ | МЕСТО СО СРЦЕ | МХРА | MICROSOFT | MIKROSAM | MILIEUKONTAKT MACEDONIA | МИНИСТЕРСТВО ЗА КУЛТУРА | МИНИСТЕРСТВО ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ | МИНИСТЕРСТВО ЗА ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА | МИНИСТЕРСТВО ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО | МИНИСТЕРСТВО ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА И ПРОСТОРНО ПЛАНИРАЊЕ | МНТ | МОБ | МРТ | MS ENERGY | MY PRINT | МЗМП | НАЦИОНАЛЕН ПАРК МАВРОВО | MILKY | NETWORKER | NEUROMEDICA | NIKE | NLB | NOVA SOLUTIONS | NOVELA | ОК ВАРДАР | OLYMPIA MOTORS | OLYMPIA MOTORS OUTLET | ORBICO – SHELL | ОПШТИНА ДОЈРАН | ОПШТИНА ИЛИНДЕН | ОПШТИНА КРАТОВО | ОПШТИНА МАВРОВО И РОСТУШЕ | ОПШТИНА ОХРИД | ОПШТИНА ВЕВЧАНИ | ОРГАНСКИ БАЗАР | ORS | ОД ТЕБЕ ЗАВИСИ | ОХРИДСКИ ПЛИВАЧКИ МАРАТОН | P….S….FASHION | ПАСТЕЛ | ПАКОМ | PATATOS | PATOS| ПИЈАНО ФОРТЕ | ПИКОЛИНИ | ПЛИВАЧКА ФЕДЕРАЦИЈА НА МАКЕДОНИЈА | ПОТОЧИЊА | PHOENIX PHARMA | PREDA PLUS | ПРОЕКТ СРЕЌА | PROMOITALIA | PHARMANOVA | RAMSTORE MALL | RAMSTORE MARKET | RUMOR SHOP | САЕМ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ 2014 | САЕМ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ 2015 | SAM VAKNIN | SAMSUNG | SARAH MACE | VIP АРЕНА | SDC – SWISS DEVELOPMENT COOPERATION | SIBERIAN WELLNESS | SIGMA | SIGNORI | СИТЕЛ ТВ | SKOPJE CITY MALL | SKOPJE RUN 10K | СКОПСКИ САЕМ | СЛАВЕЈ | SOCIAL GOOD SUMMIT 2014 | SOCIAL INNOVATION HUB | СОЈУЗ НА СПОРТОВИ | СОС ДЕТСКО СЕЛО | SOUL KITCHEN | SPORT LIFE | SPORT PLAN | SPORT REALITY | SPORT VISION | SPORT VISION KIDS | STONE BRIDGE SUITES | SUPERBRANDS | SWEDISH EMBASSY IN MACEDONIA | SWISSCONTACT | SWISS EMBASSY IN MACEDONIA | SYNERGY FITNESS AND SPA | SENTIDO | TOYOTA | TOYOTA PROFESSIONAL | THE LOFT | THE YOGA SANGHA | THEA | ТОНИ ЗЕН | TRIPLE S GROUP | ТИКА | КАНАЛ ВИЗИЈА ТВ | UEFA SUPER CUP 2017 SKOPJE | UEFA | УМТ | UN WOMEN | UNDP | UNFPA | UNIVERSITY OF LJUBLJANA SKOPJE | USAID | УНИВЕРЗИТЕТ ЗА ТУРИЗАМ И МЕНАЏМЕНТ | ВЕВЧАНСКИ КАРНЕВАЛ | ВИЛА ИНА | ВИТАЛИА | VIVAX | VISA | WIZZ AIR SKOPJE MARATHON | XO CLUB | XS BAR | ЗДРАВЈЕ РАДОВО | ЗДРУЖЕНИЕ ИНДУСТРИСКА ЗОНА ВИЗБЕГОВО | ЗЛАТНИ ДЕНОВИ КРАТОВО | СКОПЈЕ ЗОО | ЗУР МАРКЕТИ |

ТИМ

УСЛУГИ

  • „Нашата работа е да ги поврзуваме луѓето, да комуницираме со нив на начин кој ќе ги направи подобри од претходно, и уште поспособни да постигнат се што наумиле” - Сет Годин

  Маркетинг

  • ”Доколку ми остане само еден Долар во џебот, би го потрошил на односи со јавност.” - Бил Гејтс

  Односи со јавност

  • ”Еден дизајн може да предизвика три реакции - да, не и WOW! Ние се стремиме кон третото.” - Милтон Глејсер

  Графички дизајн

  • Многу многу, „под линијата”. Секако, со голема доза креативност.

  БТЛ

  • ”Проблемите се решаваат, само доколку успешно ги разберете барањата на другата страна.” - Џефри Манбер

  Посредништво

  • Понекогаш, бројката е навистина важна. Посебно кога се креира успешна приказна.

  Клипинг

  • Секоја добро изградена градба започнала во форма на прецизна цел и прецизен план. - Наполеон Хил

  Организација на настан

  • Со дадената моќ на луѓето да споделуваат информации, светот стана уште потранспарентно место за живеење. - Марк Закерберг

  Социјални мрежи

  • Не треба да го сонуваш твојот филм, туку да го направиш!

  Продукција

  • Не постои досадна тема. Постојат само досадни, некреативни писатели. - Бен Хрт

  Копирајтинг

КЛИЕНТИ

 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client
 • Web Client

КОНТАКТ